Επικαιρότητα

Latest

Μήνυση για άρνηση ελέγχου υπέβαλαν θηροφύλακες της ΚΟ Πελοποννήσου

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αγρανιώτης Αλέξιος, Μάνος Σωτήριος και Τζώρτζης Αδάμ με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Βορείων Λακεδαιμόνων, Λεωνιδίου και Μολάων αντίστοιχα, αξιοποιών

Read More

«Μονταζιέρα» ήταν, για το υπουργείο, το μποτιλιάρισμα στις νεοπαράδοτες Εθνικές οδούς

Με ένα πρωτοφανές δελτίο Τύπου που μοιάζει με κολάζ, το υπουργείο Μεταφορών, πρώτον, απαντά στα δημοσιεύματα των εφημερίδων σχετικά με το μποτιλιάρισμα στην Ιονία οδό και, δεύτερον, αναφέρει ότι «ο Χρήστος Σπίρτης δεν έκανε εγκαίνια στην Ιονία οδό

Read More

Η Aποκεντρωμένη Πελοποννήσου ακυρώνει απόλυση συμβασιούχων Καθαριότητας

Στην ακύρωση της υπ’ αριθμ. 2/23.1.2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου με την οποία απολύονται οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Read More

«Μάστιγα» τα κρούσματα απάτης με υπερχρεώσεις των κινητών μέσω SMS

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί η εξαπάτηση καταναλωτών, οι οποίοι βλέπουν τους λογαριασμούς των κινητών τηλεφώνων τους να έρχονται φουσκωμένοι λόγω μηνυμάτων και κλήσεων που λειτουργούν ως παγίδα για υπερχρεώσεις.

Read More

Στο 4,07% η ανεργία στην Πελοπόννησο τον Μάρτιο, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ

Στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Read More

Δικηγορικοί Σύλλογοι: Παράνομος ο υπολογισμός των ασφαλιστικών εισφορών βάση του 2015

Επιστολή του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Β.

Read More

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της σήραγγας Νεοχωρίου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια

Read More

Ο τρόμος επέστρεψε στο Παρίσι: Επίθεση τζιχαντιστών εναντίον αστυνομικών

Ο τρόμος επέστρεψε στο Παρίσι καθώς χθες το βράδυ ένας τζιχαντιστής, μέλος του Ισλαμικού Κράτους, επιτέθηκε σε αστυνομικούς στα Ηλύσια Πεδία.

Read More

Θα συλλαμβάνονται οι παππούδες που κερνούν φραπέδες

Η κυβέρνηση σύντομα θα αποφασίσει τη σύλληψη των παππούδων που χαρτζιλικώνουν τα εγγόνια τους για να πίνουν φραπέδες. Διότι τα παιδιά αποκτούν νεύρα και δεν κάνουν τίποτε δημιουργικό, παρά ρουφούν καφέ μασώντας το καλαμάκι.

Read More

Πόσοι βουλευτές της ΝΔ θα μείνουν «εκτός νυμφώνος»;

Δεν είναι μόνο αυτά που ακούμε από τα «πηγαδάκια» των επαϊόντων. Είναι ότι αυτά που ακούμε και μαθαίνουμε, επιβεβαιώνονται από τις κινήσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Read More

Σελίδες