Επικαιρότητα

Latest

Λευκός καπνός για την διαχείριση των απορριμμάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Χλιαρή και... «ανακυκλωτική» ήταν η πρώτη συνεδρίαση του 2017 για την Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Read More

Κλειστή λόγω κατολισθήσεων η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ροδινής

Έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση εφαρμόζεται στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ.

Read More

Τατούλης: Πολιτική νίκη της αυτοδιοίκησης η απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης

Η απόφαση του ΦΟΔΣΑ αξιολογήθηκε από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και σύμφωνα με τους Γενικούς Γραμματείς τους, η Κυβέρνηση προκρίνει και προτείνει την επιλογή της κεντρικής διαχείρισης και τη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δήλωσε

Read More

Αντισυνταγματική η λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές

 Το Συμβούλιο της Επικρατείας  έκρινε αντισυνταγματική  τη λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου σε 10 περιοχές της χώρας μετά από σχετική προσφυγή κατά της Υπ.

Read More

Ξεκινά η απόδοση 95 χιλιάδων συντάξεων ύστερα από αναμονή 1-3 ετών

Με 859 εκατομμύρια έκτακτη επιχορήγηση ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκινά την επιχείρηση αποπληρωμής των συνταξιούχων που περιμένουν 1-3 χρόνια τη σύνταξή τους. Οι εκκρεμότητες θα πληρωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του 2017.

Read More

Προσλήψεις 150 εκπαιδευτκών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ειδικής Αγωγής

Προσλήψεις 70 εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ02.50, ΠΕ03.50, ΠΕ03, ΠΕ04.50, ΠΕ04, ΠΕ08, ΠΕ10.50, ΠΕ11.01, ΠΕ18, ΠΕ19-20.50 και ΤΕ16.50   Β/θμιας Εκπαίδευσης στην ΕΑΕ, ως προσωρινών αναπληρωτών πλήρους ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίο

Read More

Πού είναι οι διορισμένοι, οέο;

Πού είναι οι 2.500 διορισμένοι στα hot spots, αναρωτιούνται είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους στη Βουλή. Επειδή ένα 20% αυτών των ανθρώπων βρίσκονται στη θέση τους και ένα 80%... αγνοείται.

Read More

Έκοψε τη βασιλόπιτά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (vid)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στην πρώτη του συνεδρίαση για το νέο έτος.

Read More

Τατούλης για Φωτίου: Το κοινωνικό πρόγραμμα είναι δικό μας, όχι του Υπουργείου

Αντιδεοντολογική χαρακτήρισε την παρέμβαση της Αναπληρώτριας Υπουργού κας Φωτίου στον αυτοτελή θεσμό της Περιφέρειας το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, και παράλληλα επικαιροποίησε το σχεδ

Read More

Κανένα τμήμα των ΕΠΑ.Λ. δεν θα κλείσει στα μέσα της χρονιάς

Σχετικά με τη με ημερ. 13/1/2017 ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τα ΕΠΑ.Λ., το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων διευκρινίζει με απόλυτο τρόπο ότι από την εφαρμογή της Υ.Α.

Read More

Σελίδες