Επικαιρότητα

Latest

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Επιστολή Καθηγητών για την επικείμενη συγχώνευση

Ανοικτή Επιστολή Καθηγητών

Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Read More

Λαϊκή Συσπείρωση: Άθλιες μεθοδεύσεις με τη νομική στήριξη της Περιφέρειας

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέχουν νομικές υπηρεσίες 4 δικηγόροι. Έχουν υπογράψει συμβάσεις πάγιας αντιμισθίας, με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας.

Read More

Πόσοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλέγονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ορισμός αριθμού περιφερειακών συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας του άρθρου 136 του Ν. 3852/2010, με βάση το μόνιμο πληθυσμό της, όπως προκύπτει από τη τελευταία απογραφή.

Read More

Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στα πλαίσια του προγράμματος « Καταπολέμησης Κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού συστήματος  των Περιφερειακών  Ενοτήτων  Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας » για την τριετία 2018-2019-202

Read More

Τατούλης: Εξασφαλίζουμε με νέα οχήματα τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου

Η χρηματοδότηση της προμήθειας σύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας «Πελοπόννησος 2014 -2020» συζητήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.

Read More

Καθήκοντα ανέλαβε ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτριος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής από τον μέχρι πρότινος  διευθυντή Παναγιώτης Πετρόπουλο.

Read More

Η Eυρυδίκη Χιώτη υποψήφια με τον Νίκα στη Λακωνία

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την Eυρυδίκη Χιώτη, η οποία αποτελεί τη 10η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Λακωνίας.

Read More

Υφυπουργέ μου, μερακλή!

Αν ρίξατε μια ματιά στη συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον Δημήτρη Δανίκα -αυτή, ντε, όπου χαρακτηρίζει μ@@@@νη τη βαφτισιμιά του Μυρσίνη Λοίζου και ουκ ολίγες φορές αναφέρεται στον Ανδρέα Παπανδρέου ως, ας το πούμε κομψά εδώ, άνδρα που του

Read More

Σελίδες