Επικαιρότητα

Latest

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Κωνσταντίνο Σημαιοφορίδη

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη. 

Read More

Πατούλης σε Κυβέρνηση: «Μολών Λαβέ», δεν δίνουμε τα διαθέσιμα

Να μην καταθέσουν τα χρήματα των Δήμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποφάσισε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προέδρου της Γ. Πατούλη.

Read More

Πελοπόννησος: Το ταξιδιωτικό κέντρο της Μεσογείου

Η γοητευτική και γεμάτη ομορφιές επικράτεια της Πελοποννήσου αποτελεί κυριολεκτικά και μεταφορικά το ταξιδιωτικό κέντρο της Μεσογείου.

Read More

Έχω μπάρμπα στη Βουλή!

Έχω μπάρμπα στη Βουλή και τον λένε Κουρουμπλή!

Ποιος μπάρμπας στην Κορώνη... Ας γελάσω! Ας γελάσω μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας με τις μπαρούφες που έλεγε ο Κούλης για τη ρύπανση στον Σαρωνικό...

Read More

Συνελήφθη 73χρονος για απάτη στην Ελαφόνησο

Συνελήφθη, χθες (13.9.2017) το βράδυ, στην Ελαφόνησο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ελαφονήσου, 73χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για απάτη από κοινού και κ

Read More

Τατούλης προς ΕΝΠΕ: Υποχρέωση του υπ. Εσωτερικών να σέβεται την αυτοτέλεια των Περιφερειών

Το σεβασμό της αυτοτέλειας της θεσμικής λειτουργίας των Περιφερειών έθεσε ως πρώτιστη προτεραιότητα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Read More

«Πράσινο φως» για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων από τον ΦΟΔΣΑ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, αποφασίστηκε με πλειοψηφία 22 υπέρ και 17

Read More

Πλησιάζει η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ»

Είναι πια πολύ κοντά η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 που για φέτος φιλοξενείται στην Αργολίδα. Η συμμετοχή των εκθετών δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, πυλώνες άλλωστε της φιλοσοφίας της Έκθεσης.

Read More

Νικολάκου: Είναι δεδομένη η υπογραφή της ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο έργο της διαχείρισης απορριμμάτων μίλησε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου ύστερα και από την απόφαση του ΦΟΔΣΑ να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου.

Read More

Σελίδες