Νέα... θέση για την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη στο ΠεΣυ (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέα... θέση για την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη στο ΠεΣυ (vid)

Ιούνιος 18, 2018 - 19:28

Με πολλά θέματα εντός ημερήσιας διάταξης συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου. Εκείνο, όμως, που τακτοποιήθηκε πρώτα από όλα, ήταν το… χωροταξικό, μετά τη διαγραφή της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Σημειωτέον ότι η κυρία Αλειφέρη είχε τη θέση της ανάμεσα στους αντιπεριφερειάρχες, ωστόσο μετά τη διαγραφή της, δυσκολευόταν σε κάθε συνεδρίαση να καθήσει εκεί όπου καθόταν πάντοτε, πριν από τη διαγραφή της από την παράταξη Τατούλη.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ηλίας Στρατηγάκος κατά την έναρξη της συνεδρίασης, είναι δικαίωμα και αρμοδιότητα του προέδρου να καθορίζει το πού κάθεται ο καθένας και ότι, ύστερα από αίτημα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η κυρία Αλειφέρη θα κάθεται στα αριστερά, αφού δεν ανήκει πλέον στην πλειοψηφούσα παράταξη…

Η αντιπεριφερειάρχης, η οποία έχει αρνηθεί επανειλημμένως να παραιτηθεί από τη θέση της, ρώτησε τον κ. Στρατηγάκο εάν υπάρχει κανονισμός, και εκείνος απάντησε ότι ο κανονισμός είναι ό,τι αποφασίζει ο πρόεδρος, και έλαβε τη νέα της θέση στα αριστερά του κ. Γιαννακούρα.